Izdaje se jednosoban stan u City Kvartu zgrada kod Beka | Podgorica
I Z D A T O 350€ - Stanovi
50 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban lux stan u City Kvartu 47m2

Lokacija

Lokacija stana je atraktivna i nalazi se u jednom od najtraženijih kvartova u Podgorici, City Kvartu u zgradi kod Beka. Kvart obiluje raznim kafićimarestoranimamarketima a u samoj blizini je i TC,,Delta City“.

Enterijer i dizajn

Stan se nalazi u novijoj zgradi, koja posjeduje demit fasadu i vrlo je kvalitetne gradnje. Sami stan je lusuzno sređen i opremljen i ostavlja vrlo jak utisak na prvi pogled. Lijep, udoban namještaj koji krasi dnevnu sobu i trpezariju život će vam učiniti ugodniji, a oprema i elementi u kuhinji olakšaće vam svaki posao u njoj. Kuhinja izuzetno lijepo uklopljena u sam enterijer stana. Spavaća soba je opremljene namještajem visokog kvaliteta,i krasi je izuzetno udoban francuski ležaj. Stan posjeduje kupatilo koje je opremljeno izuzetno dobrom keramikom i sanitarijama. Dnevna soba i jedna soba imaju izlaz na terasu koja je arhitektonski lijepo dizajnirana. Treba naglasiti da stan posjeduje sve moguću tehniku (klimu, mašinu za suđe, mašinu za veš)

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Ognjen Avramović – Agent izdavanja

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović - Agent izdavanja Ognjen je preduzimljiv, odgovoran u poslu i odličan u komunikaciji sa klijentima. Od njega ćete dobiti…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović – Agent izdavanja