Izdaje se jednosoban stan u ul. Crnogorskih Serdara | Podgorica
I Z D A T O 320€ - Stanovi
50 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban stan u ul. Crnogorskih Serdara 50m2

  Lokacija

Stan se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji u ulici Crnogorskih Serdara ispod brda Ljubović. U neposrednoj okolini se nalazi veliki broj kafića, restorana, tu je i ekonomska i trgovinska škola, kao i TC „Mall of Montenegro“. Ispred zgrade postoji parking na kome se vrlo lako može pronaći slobodno mjesto u svako doba dana.

Enterijer i dizajn

Stan je jednosoban i ima 50m2, i nalazi se na drugom spratu. Pozicija stana je južna sa puno prirodne svjetlosti i sa pogledom na brdo Ljubović. Stan je prakticno nov, opremljen sa ugradnom kuhinjom i svim elementima. Stan posjeduje LCD TV, split sistem klima, sa 2 unutrasnje jedinice, jedna za dnevnu i jedna za spavaću sobu. Stan je takodje opremljen norveskim radijatorima. Dnevna soba i kuhinja su odvojeni od spavaćeg dijela. Ulazna vrata su blind sa višestrukom bravom najvećeg kvaliteta. U hodniku je veliki ormar sa cipelarom i mjestom za odlaganje odjeće. Dnevna soba je prostrana sa odvojenom kuhinjom ( šank) , trpezarijskim stolom , a takodje i ugaonom garniturom na rasklapanje gdje se moze i spavati. Dnevna soba , kao i spavaća imaju izlaz na polkružnu terasu sa pogledom na brdo Ljubovic. Drugi dio stana koji je odvojen a u koji se ulazi iz dnevne sobe, sadrži mali hodnik u kojoj je veliki garderober od par m2, ostava, prakticno višenamjenska. Lijevo je prostrano kupatilo , opremljeno u potpunosti. Desno je spavaća soba, sa ugradnim američkim plakarom i francuskim lezajem. Takodje ima izlaz na terasu.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na duži period po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica