Izdaje se Jednosoban stan u ul. Ivana Vujoševića 38m2
Ивана Вујошевића, Крушевац, Подгорица, Главни град Подгорица, 81000, Црна Гора
Izdavanje 250€ - Stanovi
38 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se Jednosoban stan u ul. Ivana Vujoševića 38m2

Lokacija

Stan se nalazi na odličnoj lokaciji u Podgorici, u ulici Ivana Vujoševića, Preko Morače. U pitanju je zgrada iza restorana Maša, iznad pekare Sicilija. Izvanredna lokacija za život jer se svugdje vrlo brzo stiže pješke. Preko puta zgrade se nalaze osnovna škola, vrtić, srednje škole, supermarketi, pekara, banke, pošta, butici..

Enterijer i dizajn

Ovaj mali jednosoban stan od 38m2 sastoji se iz prostrane dnevne sobe upotpunjene ugaonom garniturom i komodom sa TV-om. Povezana je sa trpezarijom koja ima sto i tri stolice. Kuhinja ima sve neophodne elemente i uređaje. U spavaćoj sobi je veliki francuski ležaj i garderober. Kupatilo je takođe lijepo sređeno. Stan je klimatizovan, a zgrada ima interfon i lift. Oko zgrada postoji parking.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara