Izdaje se jednosoban stan u zgradi Promet na Tuškom putu | Podgorica
Izdavanje 250€ - Stanovi
50 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban stan u zgradi Promet na Tuškom putu 50m2

Lokacija

Stan se nalazi na Tuškom putu u novoj zgradi promet, koja je obložena demit fasadom. Lokacija zgrade je jedna od najboljih što se tiče Tuškog puta, jer ste relativno blizu GintašaCentru gradaPobrežjupumpiIdea marketuStarom Aerodromu.

Enterijer i dizajn

Stan je lijepo opremljen i dosta osvetljen, poseduje veliku dnevnu sobu koja ima prelepu garnituru sa plazma televizorom. Imamo i trpezarijski sto sa stolicam kao i kuhinju koja ima apsolutno sve kuhinjske elemente i manje uređaje. Dnevna soba ima izlaz na prelepi balkon, stan ima takođe i spavaću sobu koja je zaista prostrana i ima veliki bračni krevet i orman. Kupatilo je jednostavno opremljeno sa svim osnovnim stvarima.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

 

Agent Ognjen Avramović – Agent izdavanja

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović - Agent izdavanja Ognjen je preduzimljiv, odgovoran u poslu i odličan u komunikaciji sa klijentima. Od njega ćete dobiti…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović – Agent izdavanja