Izdaje se komplet namješten jednosoban stan Preko Morače 54m2
Јована Томашевића, Стара Варош, Подгорица, Главни град Подгорица, 81000, Црна Гора
Izdavanje 400€ - Stanovi
54 1 Soba 1 Kupatilo 1 Garaža

Izdaje se komplet namješten jednosoban stan Preko Morače 54m2

Lokacija

Lokacija stana je vrlo atraktivna i nalazi se u jednom od najtraženijih dijelova grada, Preko Morače. Stan se nalazi preko puta Stare Vlade a u samoj okolini je i mnogo marketa, kafića, restorana, kao osnovna škola, vrtić, srednje škole… U okolini zgrade dosta slobodnog parking mjesta.

Enterijer i dizajn

Stan je izuzetno prostran i komforan što govori i njegova kvadratura od 54m2. Komplet je renoviran, promijenjena mu je i bravarija i instalacije. Opremljen je namještajem visokog kvaliteta i vrlo lijepog dizajna koji se uklapa u sam koncept stana. Dnevna soba je velika i vrlo osvjetljana. Kuhinja i trpezarija su odvojene od dnevne sobe i  imaju sve neophodne elemente i uređaje. Tu je i spavaća soba koja je opremljena funkcionalnim namještajem – krevetima, ormarom i radnim stolom. Na zidovima ima dosta polica. U kupatilu je mašina za veš, mašina za sušenje veša kao i tuš kabina. Stan je klimatizovan. – ima 2 klime, tri TV-a.

U cijenu rente uključen je internet i kablovska TV(telemach).

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara