Izdaje se kuća u Zagoriču 240m2
Izdavanje 2,000€ - Kuće
240 4 Soba 2 Kupatila 900

Izdaje se kuća u Zagoriču 240m2

Lokacija

Kuća se nalazi u Zagoriču, na veoma dobroj lokaciji, u kraju koji je vrlo miran i pogodan za život. Ovaj kraj vam pruža odvojenost od same gradske buke a na svega ste par minuta od centra grada.

Enterijer i dizajn

Kuća ima 240m2 i nalazi se na ograđenom placu površine 900m2. Struktura kuće je takva da se sastoji iz 3 etaže : podrum, prizemlje i sprat. Prizemlje se sastoji od hodnika, toaleta, vešeraja, kuhinje, trpezarije, dnevne sobe , biblioteke. Dok se na spratu nalaze 3 prostrane spavaće sobe, radna soba, garderober, 2 kupatila.  U podrumu se nalaze  toalet, kotlarnica i prostorija od oko 30m2 sa prozorima. Kuća je klimatizovana (svaka prostorija) + centralno grijanje (struja/ drva) + podno grijanje. Centralni bojler od 280l je takođe smješten u kotlarnici. Dvorište kuće je izuzetno lijepo uređeno i prijatno za boravak.

Uslovi izdavanja

Kuća se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica