Izdaje se lijep jednosoban stan Preko Morače
Izdavanje 350€ - Stanovi
63 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se lijep jednosoban stan Preko Morače 63m2

 Lokacija

Lokacija stana je vrlo atraktivna i nalazi se u jednom od najtarženijih djelova grada, Preko Morače. Stan se nalazi u blizini SC ,,Morača,, , a u samoj okolini je i mnogo marketa, kafića, restorana… U okolini zgrade dosta slobodnog parking mjesta.

Enterijer i dizajn

Stan je izuzetno prostran i komforan što govori i njegova kvadratura od 63m2. Opremljen je namještajem visokog kvaliteta i vrlo lijepog dizajna koaji se uklapa u sam koncept stana. Dnevna soba je velika i vrlo osvjetljana, a prostor u njoj  ispunjava garnitura neobične plave boje(u dnevnoj sobi dođe i televizor ali nije postavljen). Kuhinja  i trpezarija su odvojene od dnevne sobe i opremljena je najnovijom tehnikom, vrlo je praktična. Tu je i spavaća soba koju krasi veliki, udobni bračni krevet. Stan je klimatizovan.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica