Izdaje se lijepa garsonjera u City Kvartu 33m2
Радоја Дакића, Крушевац, Подгорица, Главни град Подгорица, 81000, Црна Гора
I Z D A T O 230€ - Garsonjera
33 1 Kupatilo

Izdaje se lijepa garsonjera u City Kvartu 33m2

Lokacija

Garsonjera se nalazi u najnovijoj zgradi Čelebića u City Kvartu, podgoričkom naselju koje je postalo novi centar grad. Puno je kafića, restorana, butika, teretana, kancelarija, ordinacija, apoteka. . Na pet minuta su dva tržna centra Delta City i City Mall, dok su skoro svi fakulteti na deset minuta.

Enterijer i dizajn

Ova garsonjera od 33m2 je jako lijepa i prostrana. Opremljena je kvalitetnim stvari i upotpunjena udobnim klik-klak ležajem koji se raspušta i velikim ormarom. Tu je i komoda za TV, a u produžetku mala trpezarija. Kuhinja ima sve neophodne elemente i uređaje. U kupatilu je veš mašina i kada. Garosnjera je klimatizovana i izlazi na jedan balkon. Zgrada ima lift i interfon a ispred je dosta slobodnih parking mjesta.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara