Izdaje se lijepa kuća u Gorici C 80m2
Izdavanje 280€ - Kuće
80 1 Soba 1 Kupatilo 1 Garaža

Izdaje se lijepa kuća u Gorici C 80m2

Lokacija

U pitanju je podgoričko naselje Gorica C, na svega deset minuta hoda do strogog centra grada. Odlična lokacija za život. U blizini su supermarketi, burici, kafići, restorani, banke, apoteke, kao i brdo Gorica sa velikim brojem staza sa rekreaciju.

Enterijer i dizajn

U pitanju je kuća od 80m2 sa velikim dvorištem u kom postoji još jedna veća kuća. Ima veliku dnevnu sobu sa trosjedom i dvije fotelje kao i komodom sa TV-om. U produžetku je trpezarija sa stolom i četiri stolice, kao i kuhinja koja je u potpunosti opremljena svim neophodnim elementima i uređajima. Drvene stepenice vode na sprat kuće gdje se nalazi lijepa spavaća soba sa velikim bračnim krevetom, radnim stolom i garderoberom, kao i kupatilo sa kadom i veš mašinom. 

Kuća ima centralno grijanje kao i dva klima uređaja. Ispred kuće postoji parking.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara