Izdaje se lijepo namještena garsonjera na Pobrežju 30m2
Краља Николе, Побрежје, Подгорица, Главни град Подгорица, 81106, Црна Гора
I Z D A T O 180€ - Garsonjera
30 1 Kupatilo

Izdaje se lijepo namještena garsonjera na Pobrežju 30m2

Lokacija

Garsonjera se nalazi na odličnoj lokaciji, na Pobrežju u zgradi Dadi, gdje je kafić Time Out. Ovo je odlično mjesto za življenje, jer se u blizini nalaze prodavnice, kafići, erstorani, Dom zdravlja, apoteka, osnovne i srednje škole, pijaca Gintaš, brdo Ljubović sa mnogo rekreativnih staza, dječija igrališta. Na 6-7 minuta vožnje ste do strogog centra grada kao i do dva velika tržna centra Delta City i City Mall-a.

Enterijer i dizajn

Ova garsonjera od 33m2 je pravi mali prijatni kutak, da vam boravak u glavnom gradu bude pravi užitak. Ušuškana i lijepo sređena, garsonjera je upotpunjena ugaonom garniturom, komodom sa TV-om i trpezarijskim stolom sa stolica. Kuhinja ima sve neophodne elemente i uređaje. U kupatilu je tuš kabina i veš mašina. Klimatizovana je i izlazi na jednu terasu sa pogledom na brdo Ljubović, kliniku Codra i Kinesku ambasadu. Ispred zgrade ima dosta parkinga, a zgrada ima lift i interfon.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara