Izdaje se lijepo namještena garsonjera u City Kvartu 28m2 Podgorica
City Kvart
I Z D A T O 250€ - Garsonjera
28

Izdaje se lijepo namještena garsonjera preko puta Volija u City Kvartu 28m2

Lokacija

Stan se nalazi u zgradi preko puta Hipermarketa Voli u City Kvartu. City Kvart je poznato novo podgoričko naselje, u kom imate baš sve što vam je potrebno – od supermarketa, kafića, pekara, knjižara, prodavnica i butika, pa do doktorskih ordinacija i laboratorija. Na pet minuta hoda su dva tržna centra Delta City i City Mall, dok su skoro svi fakulteti na 10-15 minuta hoda od stana. Idealna lokacija za življenje, posebno za studente.

Enterijer i dizajn

Ova garsonjera od 28m2 je divno uređena, klimatizovana je i ima dva ležaja – jedan veći i jedan manji – koji se razvlače; komodu i televizor, malu, skladnu trpezariju i dobro opremljenu kuhinju sa svim neophodnim kuhinjskim uređajima. Kupatilo je veliko, ima tuš kabinu i veliku veš mašinu. 

Stan ima i balkon sa pogledom na hipermarket Voli.  Zgrada ima lift i interfon. 

Cijena mjesečne rente je 250 eura, ali uz dogovor sa vlasnikom može doći do korekcije cijene. 

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara