Izdaje se lux dvosoban stan + garaža kod Palade | Podgorica
Izdavanje 1,000€ - Stanovi
78 2 Soba 2 Kupatila 1 Garaža

Izdaje se lux dvosoban stan 110m2 + garaža u zgradi zeta-gradnje kod Palade

Lokacija

Lokacija je zaista neverovatna, u pitanju je zgrada zeta gradnje koja poseduje demit fasadu i novije je gradnje. Zgrada je tako pozicionirana da gleda pravo na rijeku Moraču, i pogled iz stana je pravo na rijeku. U Vašoj zgradi imate apsolutno sve što Vam je potrebno od kafića, idea marketa, do kladionica, knjižara …

Enterijer i dizajn

Stan je lijepo opremljen ima veliki dnevni boravak sa prelijepom garniturom i plazma televizorom iz dnevne imate izlaz na prelepu terasu koja gleda pravo na kružni tok kod palade i Moraču. Najbliža prostorija dnevnoj sobi jeste trpezarijski prostor koji ima sto sa stolicama, a tu je i kuhinja koja je potpuno izolovana što je ogromna prednost dok kuvate.

Kuhinja ima izlaz u hodnik sa jedne strane i u trpezariju sa druge strane, kuhinja ima sve kuhinjske elemente i bijelu tehniku. Ogroman hodnik Vas sprovodi do ostalih prostorija kao što su 2 kupatila i 2 spavaće sobe. Glavna spavaća soba ima ogroman bračni krevet, plazma televizor, orman i izlaz na sopstveni balko i druga spavaća soba je isto opremljena samo drugačije orijentisana.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, pri samom rentiranju obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i naravno depozit koji je u visini jedne mesečne kirije. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina, Pisco tim je tu da Vam je prezentuje na najbolji mogući način.

 

Agent Ognjen Avramović – Agent izdavanja

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović - Agent izdavanja Ognjen je preduzimljiv, odgovoran u poslu i odličan u komunikaciji sa klijentima. Od njega ćete dobiti…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović – Agent izdavanja