Izdaje se lux jednosoban stan u Dalmatinskoj | Podgorica
[email protected]
I Z D A T O 250€ - Stanovi
45 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban lux stan u Dalmatinskoj ulici 45m2

Lokacija

Stan se nalazi u Dalmatinskoj ulici preko puta HDL Laković, zgrada je novije gradnje i poseduje demit fasadu. Sve vam je na dohvat ruke jer je lokacija veoma dobra u blizini vam je Bazar tržni centar kao i City Kvart na svega 10 min od vas.

Enterijer i dizajn

Stan je odlično opremljem poseduje sve što vam je potrebno ima veliki dnevni boravak koji ima veliki plazma televizor, naravno tu su trpezarija i kuhinja koje su apsolutno nove i lepo opremeljene. Kuhinaj ima sve kuhinsjke elemente, a pored kuhinje je mala ostava gde se nalaze usisivač, daska za peglanje, pegla, i sredstva za čišćenje. Stan ima i veliku spavaću sobu kao i kupatilo u sobi je veliki bračni krevet i ormar za skladištenje stvari. Jedina mana ovog stana je to što je suteren međutim cena ovog stana i lokacija su veoma povoljne i dobre.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, obavezan je depozit koji je u visini jedne mesečne kirije, a takođe i POSTOJI MOGUĆNOST KORIGOVANJA CENE. Ukoliko vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Ognjen Avramović – Agent izdavanja

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović - Agent izdavanja Ognjen je preduzimljiv, odgovoran u poslu i odličan u komunikaciji sa klijentima. Od njega ćete dobiti…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

One Comment

5 Review 1

5 Stars 100%

4 Stars 0%

3 Stars 0%

2 Stars 0%

1 Star 0%

Оставите одговор

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović – Agent izdavanja