Izdaje se lux opremljen jednosoban stan u Central Pointu 70m2 + garažno mjesto
I Z D A T O 480€ - Stanovi
70 2 Soba 2 Kupatila 1 Garaža

Izdaje se lux opremljen jednosoban stan u Central Pointu 70m2 + garažno mjesto u sklopu cijene

Lokacija

Ovo je jedna od trenutno najboljih lokacija u Podgorici, gde su u pitanju nove zgrade koje su obložene demit fasadom. Lokacija je veoma dobra jer preko puta vaše zgrade su dva tržna centra u kojima imate apsolutno sve kao i marketi u City Kvartu i pumpe koje rade 24h.

Enterijer i dizajn

Stan je luksuzno namešten, poseduje apsolutno sve od manjih kućnih uređana. Imamo veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom koja poseduje apsolutno sve od kuhinjskih elemenata, takođe iz dnevne sobe imate izlaz na balkon na kome su takođe stolice i sto. Veliki hodnik vas sprovodi do dve spavaće sobe i kupatilo, u jednoj sobi imate veliki bračni krevet sa ormanom, dok u druga soba nije nameštena već će se opremati po vašoj želji. Kupatilo poseduje apsolutno sve kao i veš mašinu koja je svima veoma bitna. Uz ovu stan dobijate svoje garažno mesto koje je uračunato u celokupnu cenu.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

 

Agent Ognjen Avramović – Agent izdavanja

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović - Agent izdavanja Ognjen je preduzimljiv, odgovoran u poslu i odličan u komunikaciji sa klijentima. Od njega ćete dobiti…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović – Agent izdavanja