Izdaje se manji jednosoban stan u Centru grada | Podgorica
I Z D A T O 250€ - Stanovi
40 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se dvosoban stan u Centru grada m2

Lokacija

Stan se nalazi u centru grada, u zgradi pored Gimnazije ,,Slobodan Škerović,, . Ovaj dio grada je izetno tražen i atraktivan. Sa ove lokacije cijeli grad vam je na dohvatu ruke. U neposrednoj blizini je supermarket, kao i mnogo kafića i restorana. Ispred zgrade postoji parking.

Enterijer i dizajn

Stan je manji jednosoban i nalazi se na trećem spratu novije zgrade koja posjeduje lift. Prostor je maskimalno iskorišten i opremljen lijepim stvarima i opremom. Prostor dnevnog boravka ispunjen je udobnom garniturom, a tu se i nadovezuje kuhinjica koja ima sve neophodne elemente i opremu. Dnevna prostorija ima izlaz na terasu koja je zastakljena. Tu je i jedna spavaća soba koja ima dva kreveta i orman. Stan je klimatizovan. Televizor će biti dodat.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na duži period po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica