Izdaje se nenamješten jednosoban stan na Zabjelu 46m2 Podgorica
I Z D A T O 180€ - Stanovi
46,60m2 1 Soba

Izdaje se nenamješten jednosoban stan na Zabjelu 46m2 Podgorica

Lokacija

Stan se nalazi u ulici 27. marta na Zabjelu. Mirna lokacija za življenje, u blizini su supermarketi, kafići, pošta, banke, apoteke, benzinske pumpe, osnovna škola „Vuk Karadžić“, vrtić. Dva hipermarketa – Laković i Naš Diskont su na kilometar udaljeni, a na 2,5km su strogi centar grada kao i novo popularno naselje City Kvart. Ima pogled na glavnu ulicu i na Krivi most. 

Enterijer i dizajn

Ovaj stan od 46m2 je jako osunčan i prozračan te je veoma topao. Sve prostorije su prostrane, u dnevnoj sobi je klima, a u kuhinji su postavljeni kuhinjski elementi bez frižidera i šporeta. U kupatilu ima tuš kabina.

Na fotografijama se ne vide kuhinjski elementi, klima i tuš kabina jer su radovi u toku i do prvog marta sve će biti sređeno.

Stan je slobodan za useljenje od 1. marta.  

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

 

 

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara