Izdaje se nov dvosoban stan na Starom Aerodromu | Podgorica
I Z D A T O 350€ - Stanovi
70 2 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se nov dvosoban stan na Starom Aerodromu 70m2

Lokacija

Stan se nalazi u dijelu grada Stari Aerodrom, u novim zgradama u blizini marketa Voli. Ovo je jedna od boljih lokacija u ovom dijelu grada. U neposrednoj blizini zgrade se nalazi veliki broj marketa i kafića, kao i osnovna škola i fakultet Mediteran. Parking mjesta ima više nego dovoljno u dvorištu zgrade.

Enterijer i dizajn

Stan se nalazi na trećem spratu u zgradi koja posjeduje lift. Sve stvari u stanu su nove i pažljivo birane tako da upotpune osjećaj udobnosti i toplote. Dnevna soba sa prelijepom garniturom koja izlazi na terasu, na nju se nadovezuje i kuhinja sa novim elementima i opremom. Dvije spavaće sobe od kojih u jednoj prostor ispunjava bračni krevet i orman, a u drugoj dva kreveta i orman. Stan posjeduje i kupatilo kao i dodatni wc. Sve prostorije u stanu su klimatizovane.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na duži period po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica