Izdaje se nov jednosoban stan u Novoj Dalmatinskoj ulici | Podgorica
Izdavanje 350€ - Stanovi
45 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se nov jednosoban stan u Novoj Dalmatinskoj ulici 45m2

Lokacija

Stan se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji u Podgorici, u Novoj Dalmatinskoj ulici. Vrlo tražena lokacija i pruža pristupačnos svim bitnijim djelovima grada. U samoj okolini zgrade koncetrisan je veliki broj marketa, apoteka, banki, kafića i restorana… Ispred zgrade pristupačan i parking sa velikim brojem slobodnih mjesta.

Enterijer i dizajn

Stan je jednosoban i ima 45m2, nalazi se na drugom spratu u zgradi novije gradnje, koja posjeduje lift. Stan je opremljen novim stvarima i opremom. Pažljivo birana keramika vrhunskog kvaliteta i dizajna, sanitarije, podovi, boje zidnih površina, spoljašnja i unutrašnja bravarija su dio enterijera stana, kao i arhitektonski uređena i stilizovana terasa na kojoj se može boraviti tokom cijele godine. Prostor dnevnog boravka ispunjen novim namještajem na koji se nadovezuje kuhinja sa najsavremenijom opremom i najnovijim elementima koji su vrlo lijepo uklopljeni u enterijer stana, tu je i spavaća soba sa udobnim i velikim bračnim krevetom koja izlazi na terasu. Stan posjeduje i multi-split sistem i opremljen je invertorskom klimom.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica