Izdaje se nov lux jednosoban stan u Central Pointu 53m2
I Z D A T O 400€ - Stanovi
53 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se nov lux jednosoban stan u Central Pointu 53m2

Lokacija

Stan se nalazi u novoj zgradi u komplexu ,,Central Point“ nadomak TC ,,Delta“. Zgrada je napravljena 2020. godine i tek pripremljena za useljenje. Stanovi su novi kao sto je i ovaj koji vam nudimo. Lokacija ove nekretnine je odlična jer se veoma lako dolazi do svih važnijih djelova grada. U samoj blizini se nalazi i City kvart, sa velikim brojem kafića, restorana, kancelarija kao i dva tržnih centara i skoro svi fakulteti..

Enterijer i dizajn

Pozivamo vas da zavirite u ovaj stan, jedno od onih mesta koje već na prvi pogled osvaja svojom jednostavnošću i svjetlom, prijatnom atmosferom. Stan je izuzetno luksuzno sređen i pruža osjećaj boravka kao u najvećim svjetskim metropolama. Dnevna soba je izuzetno velika i krasi je namještaj najvećeg kvaliteta, na nju se nadovezuje kuhinja i trpezarija sa najsavremenijom tehnikom i opremom (napomena-na slikama se ne vidi trpezarijski stol i televizor koji su naknadno ubačeni). Spavaća soba je standarnih veličina i prostor u njoj ispunjava veliki bračni krevet izuzetne udobnosti i komfora.

POSTOJI MOGUĆNOST KOREKCIJE CIJENE ZA OZBILJNE KLIJENTE

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica