IZDAJE SE Nov, nenamješten jednosoban stan u Central Pointu + Garažno mjesto
Izdavanje 300€ - Stanovi
49,2 1 Soba 1 Kupatilo 1 Garaža

IZDAJE SE Nov, nenamješten jednosoban stan u Central Pointu

Lokacija

Stan se nalazi u novom podgoričkom naselju Central Point, tačno prekop uta dva tržna centra Delta City i City Mall. Na pet minuta je od City Kvart, u kom se nalazi veliki broj kafića, banki, restorana, butika… Idealna lokacija za život, kao i za kancelariju!

Enterijer i dizajn

U pitanju je jednosoban stan od 49,2m2, u potpunosti nov i neuseljavan. Ima veliku dnevnu sa trpezarijom u kojoj ima komoda sa TV-om, kuhinju sa eletricnim uredjajima i elementima, spavaću sobu i kupatilo sa tuš kabinom i ves masinom kao i terasu. Okrenut je prema dvorištu, veoma je osunčan i klimatizovan! Zgrada ima interfon i lift.

Idealan je za poslovne kancelarije! Stanara sleduje garažno mjesto!

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Dodatne informacije

  • 2020:

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara