Izdavanje dvosobnog komfornog stana – Budva
[email protected]
I Z D A T O 350€ - Stanovi
75 2 Soba 2 Kupatila

Izdaje se dvosoban namješten stan u Budvi

Lokacija

Izdavanje stanova - BudvaStan se nalazi na izuzetnoj lokaciji u blizini glavnih institucija u Budvi.  U pitanju je namješten dvosobni stan. Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu.  Oko zgrade je uređen gradski parking plac koji se naplaćuje, međutim, može se pronaći i besplatno parking mjesto u neposrednoj blizini, a što se tiče samog parkinga u zgradi, informacije klijent dobija na upit, cijena po dogovoru.  Udaljenost od mora je nekih 1000m. Zgrada se nalazi na lokaciji koja je dobro povezana sa svim dijelovima grada, u čijoj se neposrednoj blizini nalazi veliki broj maloprodajnih objekata, frizerskih i kozmetičkih salona, teretana, pekara, osnovna i srednja škola, kao i veliki broj kako manjih tako i većih super marketa, piljara i objekata sa brzom hranom.

Unutrašnjost

Izdavanje stanova - BudvaStan ima 75m2. Zgrada je urađena od najkvalitetnijih materijala vrhunskog kvaliteta. U pitanju je luksuzno namješten stan po veoma visokim standardima sa kvalitetnim namještajem. U stanu je ugrađena split sistem klime, ima podno grijanje.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena za izdavanje sa vrhunski opremljenom kuhinjom i modernim dizajnom namještaja. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi Izdavanja

Izdaje se za gotovinu, a postoji i mogućnost korekcije cijene ukoliko se plati pola godine unaprijed. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine