Jedan zaista prijatan kutak u srcu grada | Izdavanje
Булевар светог Петра Цетињског, Крушевац, Подгорица, Главни град Подгорица, 81101, Црна Гора
I Z D A T O 300€ - Stanovi
47 1 Soba 1 Kupatilo 1980 Godina izgradnje

Jedan zaista prijatan kutak u srcu grada

Jedan zaista prijatan kutak u srcu gradaLokacija

Ovaj stan koji se nudi na godišnju rentu se nalazi u bulevaru “ Svetog Petra Cetinskog“ , koji važi za jedan od najljepših  našoj zemlji. Puno zelenila, odlična veza sa gradom i važnim institucijama su ogromna prednost. Zgrada je starija ali je stan kompletno renoviran i namješten. Veoma je funkcionalan a pozicija stana vam garantuje ugodna ljeta i tople zime. Zgrada ima lift ali vam neće biti potreban. Parkinga ima dovoljno a može se i zakupiti mjesto veoma jeftino.

Unutrašnjost stana

Dvije velike prednosti su ogromna spavaća soba, svijetla i prozračna i prelijepa terasa, sa koje se pruža predivan pogled na travnjak i drvored. Stan je uredjen minimalistički ali veroma udoban i komforan. Takodje tu su i sva oprema koja će vam biti potrebna za duži boravak. Stan ima 47m2.

Jedan zaista prijatan kutak u srcu gradaUslovi izdavanja

Stan se izdaje na godinu dana a naša agencija će vam sa zadovoljstvom posredovati i pomoći kod odabira. Zakupci nemaju troškove oko agencije. Pozovite nas ili nas kontaktirajte direktno putem čata.

Mapa

Energy Performance

  • Energy Class: A+
  • A+
  • A
  • B
  • C

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović - Pisco Real Estate Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović