Jedinstvena ponuda stanova u Petrovcu | Novogradnja
[email protected]
Prodaja 100,800€ - Stanovi
65 2 Soba 1 Kupatilo

Jednosobni i dvosobni stanovi na obali mora (5 sličnih sa različitim cijenama)
Lokacija

prodaja jednosobnih stanova u petrovcuStanovi se nalaze u okviru prelijepog stambenog naselja u Petrovcu. Živopisan zaliv, okružen maslinicima i borovom šumom predstavlja idealnu lokaciju za ljude koji vole miran, ali i luksuzan život. Odaljen je od Budve na samo 17km, od Podgorice i aerodroma Podgorica 47km, a od tivatskog aerodroma 38km. Stanovi su odaljeni 350m od mora, a sam centar grada je veoma blizu. U neposrednoj blizini se nalaze prodavnice, poslovni prostori, hoteli, a u samom gradu se može pronaći i besplatni parking. U Petrovcu se nalazi veliki broj istorijskih lokacija, kao i na samoj Rivijeri, prelijepe plaže, restorani i mjesta za zabavu.

Unutrašnjost

prodaja stanova petrovac na obali moraStanovi su veličine od 64m2 i 65m2 sa djelimičnim pogledom na more. Stambeni kompleks pruža sve za ugodan boravak tokom cijele godine. Svaki stan je opremljen električnim bojlerom – nećete imati problema sa toplom vodom u bilo koje doba godine. Svi stanovi su opremljeni klima uređajem. Kompanija za upravljanje pruža kvalitetnu uslugu, nesmetan rad svih komunikacionih i inženjerskih sistema, kao i održavanje čistoće i reda u kompleksu. Za one koji žele postoje dodatne usluge koje će povećati udobnost vašeg života investitor osigurava sigurnost stanovnika i njihovih vozila. Svi stanovi su građeni po modernom dizajnu koristeći najsavremeniju tehnologiju i savremene materijale. Ovaj kompleks ispunjava najstrožije zahtjeve evropskih građevinskih standarda.

Naše mišljenje

Sigurnost, odličan vazduh, prekrasan pogled i blizina mora čine kompleks ugodnim mjestom za boravak i opuštanje. A što se tice odnosa cijene i kvaliteta – ovo je jedna od najboljih ponuda u Crnoj Gori na koju smo do sada naišli u Petrovcu.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Cijene su od 81.620e do 110.390e u zavisnosti od spratnosti stanova. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Mapa

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine