Jednosoban apartman 51,24m2
Prodaja 115,800€ - Stanovi
51,24 2021 Godina izgradnje

 Jednosoban apartman 51,24m2 u centru Budve

Lokacija i unutrašnjost

Stan se nalazi  u centru Budve i dobro je povezan sa svim dijelovima grada. Udaljenost od mora 400m. Ova lokacija je veoma atraktivna jer se nalazi u blizini dvije osnovne škole u Budvi, vatrogasne i autobuske stanice. Veliki hipermarket HDL, supermarketi Aroma, Franca i Mega se nalaze u blizini, kao i Dom Zdravlja, zgrada opštine Budva, Vodovod, i tako dalje. U blizini se nalazi Tivat aerodrom, čak je i aerodrom Podgorica veoma blizu. Budvanske plaže su jedne od najljepših plaža. Budva je poznata i po svom noćnom provodu. Garažna mjesta kupuju se odvojeno. Cijena garažnog mjesta je  1100€/m2.

Naše mišljenje

Smatramo da se zgrada nalazi na veoma dobroj lokaciji i da je povezanost sa ostalim dijelovima grada odlična. U pitanju je mirniji dio grada. Jednosoban stan ima funkcionalni raspored prostorija i ono što nam se svidjelo jeste dobra osvjetljenost. U pitanju je novogradnja. Useljivo krajem juna 2021. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse.

Uslovi prodaje

Prodaja za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Slične nekretnine

Оставите одговор