Jednosoban namješten stan
[email protected]
Prodaja 74,000€ - Stanovi
43 1 Soba 1 Kupatilo

Prodaje se jednosoban stan 43m2 – odmah useljiv

Lokacija i unutrašnjost

Stan se nalazi na zaobilaznici u Budvi. Ovaj dio grada je jedan od atraktivnijih lokacija za nekretnine, jer se stan nalazi u dijelu gdje ima kozmetičkih salona, teretana, kafića, škola, hotela i motela, sportskih terena, marketa, maloprodajnih radnji, i ostalih interesantnih objekata. Udaljenost od mora je 500m. Stan ima 43m2. Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu, i odmah je useljiva.. Okolo zgrade je uređen gradski parking plac koji je besplatan, međutim, postoji mogućnost i kupovine parking mesta, na upit klijenta. Zgrada se nalazi na lokaciji koja je dobro povezana sa svim dijelovima grada. Ugrađene su klime. Stan ima dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaću sobu, kupatilo, hodnik i terasu sa lijepim pogledom na grad. Stan je kompletno namješten po modernim standardima.

Naše mišljenje

Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene, kao i dobra povezanost lokacije sa svim dijelovima grada i važnim ustanovama u Budvi. Takođe, ono što je atraktivno kod ovog stana jeste blizina budvanskih plaža, spa centara u okviru hotela u blizini, kozmetičkih salona, i tako dalje. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Mapa

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine