Jednosoban stan 43m2 – Novogradnja – Budva
[email protected]
P R O D A T O, Prodaja 73,100€ - Stanovi
43 1 Soba 1 Kupatilo

Prodaje se jednosoban stan u centru Budve

Lokacija

jednosoban stan na prodaju u budviStan se nalazi na lokaciji naselja Rozino u blizini velikih  i važnih ustanova u Budvi. Ovaj dio grada je jedan od atraktivnijih lokacija za nekretnine, jer se stan nalazi u dijelu gdje ima važnih institucija, kozmetičkih salona, teretana, kafića, škola, i tako dalje. Stan ima 43m2. Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu, i upravo se nalazi u fazi useljenja. Preko puta zgrade je uređen gradski parking plac koji je besplatan. Udaljenost od mora je nekih 1000m. Zgrada se nalazi na lokaciji koja je dobro povezana sa svim dijelovima grada.

Unutrašnjost

prodaja jednosobnih stanova po povoljnoj cijeni u budviUlaz zgrade je urađen od mermernih ploča i granita. U zgradi su postavljeni Schindler liftovi koji se redovno održavaju, i u sklopu zgrade se održava skup stanara. Zgrada posjeduje termo izolaciju i bavalit fasadu. Na terasama su urađene inoks ograde. U stanovima su ugrađene klime. Stan ima dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, spavaću sobu, kupatilo, hodnik i terasu sa lijepim pogledom na grad. U pitanju je novogradnja. Unutrašnjost i spoljašnjost zgrade su izgrađeni od najkvalitetnijih materijala vrhunskog kvaliteta.

Naše mišljenje

Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene, kao i dobra povezanost lokacije sa svim dijelovima grada i važnim ustanovama u Budvi. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine