Jednosoban stan 45,73m2 – Prva linija do mora – Bar
[email protected]
Prodaja 68,595€ - Stanovi
45,73 1 Soba 1 Kupatilo 2020 Godina izgradnje

Komforan jednosoban stan u Baru – Novogradnja

Lokacija

Apartman se nalazi na mirnoj lokaciji u Baru na prvoj linija do mora, na samo 500m od centra grada. Kompleks u jednosoban stan bar novogradnja povoljnokojem se nalazi apartman je savremen, moderan i veoma luksuzan u neposrednoj blizini magistrale. Ova lokacija je veoma izuzetna jer tokom godine ovo mjesto ima najviše sunčanih dana u Evropi, a sa druge strane se nalaze brda i planine koje doprinose izuzetno čistom vazduhu. Odlično je povezan sa ostalim dijelovima grada, a kroz ovaj dio prolazi i mreža javnog prevoza. Stan je idealan za porodicu ili za osobe koje vole mirna mjesta, a ukoliko vole i da izlaze, centar grada je veoma blizu. Najbliži aerodrom se nalazi u Podgorici, na oko 40 minuta vožnje. U neposrednoj blizini se nalaze škole, vrtići, sportski objekti, frizerski i kozmetički saloni, glavna gradska bolnica, kao i važne ustanove u Baru.

Unutrašnjost

novogradnja prodaja stanova bar povoljnoStan ima 45,73m2. Zgrada posjeduje građevinsku dozvolu, a u međuvremenu će biti gotova i upotrebna dozvola. Završetak radova se planira za kraj 2020. godine. Najsavremeniji standardi i dizajn su primjenjeni pri izradi zgrade. Sa spoljašnje strane zgrade je urađena izolacija sa stiroporom debljine 8cm, a preko je urađena najmodernija ventilirajuća fasada. Korišćena je najmodernija PVC stolarija. Ulaz je veoma prostran sa rampom za invalide. U zgradi su ugrađeni KONE liftovi finskog proizvođača koji su veoma kvalitetni. Interfoni i video nadzor su takođe u sklopu zgrade. Svaki apartman ima klimu i besplatno parking mjesto oko zgrade. Postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta po cijeni od 10.000€. Stanovi su orijentisani sa pogledom na more i na brdo i planinu.

Naše mišljenje

Sa zadovoljstvom vam preporučujemo ovaj apartman jer je izgrađen po najsavremenim standardima. Zadivljeni  smo dizajnom koji je osmišljen na taj način što odgovara svim generacijama i različitim stilovima života. Smatramo da je ovo jedan veoma interesantan projekat za one koji vole da žive na mirnim mjestima, a ujedno, da u blizini imaju sve na dohvat ruke, i da, ukoliko se zažele provoda, sva gradska dešavanja su na samo 500m od njih.Takođe, lokacija je veoma atraktivna, a zgrada se nalazi u blizini velikih institucija i objekata. Stoga, smatramo da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

 

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine