Jednosoban stan 46m2  | Novogradnja  | Budva Nekretnine
[email protected]
Prodaja 80,040€ - Stanovi
46 1 Soba 1 Kupatilo

Budva – Jednosoban stan 46m2 u naselju Rozino

Lokacija

Stan se nalazi na lokaciji naselja Rozino u  blizini ima nekoliko velikih supermarketa.

centar grada prodaja stanova budva

Novogradnja Budva

Stan ima 46m2. Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu, i upravo se nalazi u fazi useljenja. Postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta po cijeni od 13.000€ do 16.000€ po garažnom mjestu. Takođe, preko puta zgrade je uređen gradski parking plac koji je besplatan. Udaljenost od mora je nekih 1000m. Zgrada se nalazi na lokaciji koja je dobro povezana sa svim dijelovima grada.

Unutrašnjost

Ulaz zgrade je urađen od mermernih ploča i granita. U zgradi su postavljeni Schindler liftovi koji se redovno održavaju. Zgrada posjeduje termo izolaciju i bavalit fasadu. Na terasama su urađene inoks ograde. U stanovima su ugrađene klime.

Naše mišljenje

komforan stan budva novogradnja

Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene, kao i dobra povezanost lokacije sa svim dijelovima grada i važnim ustanovama u Budvi. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine