Jednosoban stan 48m2
P R O D A T O 72,900€ - Stanovi
48 1 Soba 1 Kupatilo

Jednosoban stan  48m2 u Bečićima

Lokacija i unutrašnjost

Jednosoban stan ima prelijep pogled na more i nalazi se na mirnoj zelenoj lokaciji u Bečićima.  Nalazi se u blizini magistrale. Ovde vlada neopisiva atmosfera mira i spokoja gdje je blaga mediteranska klima kombinovana sa svježim vazduhom koji dopire sa planina. Plaža u Bečićima i Rafailovićima je veoma prostrana, pješčana i šljunkovita stvorena za pravo uživanje odakle se pruža prelijep pogled na pučinu. Objekat posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. U blizini ima nekoliko marketa. Budva je udaljena 5-6km, a najbliži aerodrom se nalazi u TivtuUdoban stan s djelimičnim pogledom na more ima 48m2. U osnovi se nalaze hodnik, kupatilo sa tušem, prostrana spavaća soba sa izlazom na sopstveni balkon, pogled na planinu i djelimično more.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji način je izgrađena zgrada, tačnije kompleks i ambijent oko kompleksa sa puno zelenila i plaža, kao i dobra cijena za prodaju sa vrhunskim i kvalitetnim materijalima prema modernim standardima. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za keš. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine