Jednosoban stan 69m2
Prodaja 75,000€ - Stanovi
69 1 Soba 1 Kupatilo

Jednosoban stan 69m2 kod restorana Parma

Lokacija i unutrašnjost

Zgrada se nalazi na izvrsnoj lokaciji u blizini centra grada i budvanskog bulevara. Blizina supermarketa i zelene pijace, kafea, restorana,plaže i Starog grada kao i svih važnih gradskih ustanova cini ovu lokaciju atraktivnom. Stan je 54m2 + 15m2 dva balkona. Nalazi se na prvom spratu, u bilizini restorana Parma. Svi papiri su uredni.  Prodaje se sa namještajem. Pješacka udaljenost do prodavnica, kafic´a, restorana, šetnje. Sve što vam je potrebno za život nalazi se na pešackoj udaljenosti.

Naše mišljenje

Svidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena za izdavanje/prodaju sa vrhunski korišcenim materijalima.   Stoga, možemo zakljuciti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj cete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu.  Predstavnik Pisco Real Estate agencije ce vam pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine