Jednosoban stan | City Kvart | Nekretnine Podgorica
P R O D A T O 77,000€ - Stanovi
47 1 Soba 2015 Godina izgradnje

Jednosoban stan je u ponudi na dobroj lokaciji u City Kvartu

Lokacija

Jednosoban stan - prodaja stanova podgorica - City Kvart - dnevna sobaVeć puno puta smo pisali o ovoj lokaciji koja je trenutno najtraženija u gradu. Razlog vidimo u visokim rentama, i ralativno lakom utrživošću. Stanovi su većinom tipski i u prepoznatljivim zgradama koje su pravilno rasporedjene. Blizina “ Delte „ čini ovu lokaciju veoma zanimljivom ali sada tu možete naći i puno lokala, malih dućana, butika i sl. Za sada ima dovoljno parkinga, a zgrade imaju i podzemne garaže. Stan koji vam nudimo je okrenut prema suncu, tj istoku i jugu tako da ćete uživati u izobilju svjetlosti.

Unutrašnjost nekretnine i interijer

Jednosoban stan - prodaja stanova podgorica - City Kvart - trpezarija i kuhinjaStan se prodaje sa stvarima, koje su kvalitetne i pametno odabrane a sve u minimalističkom stilu. Nije natrpano, ima dovoljno komfora za svakodnevne aktivnosti. Inače ovo je prepoznatljiv raspored jednosobnog stana kod ovog kvarta, jedna spavaća soba, kupatilo i dnevne prostorije. Balkon je taman dovoljan za uživanje u prvoj jutarnjoj kafi. Podovi su tarket, spolja je ugradjena PVC  bravarija, koja je dovoljnog otvora da propusti dovoljno svjetlosti.

Kao što možete i vidjeti na našim fotografijama koje radimo za svaku nekretninu ponasob i sa puno ljubavi, ugaona garnitura je azurno plave boje sa malim dekorativnim tepihom koji otvara, svedenu u bojama podnu površinu. Ako razmišljate o kupovini ovog stana da bi ga kasnije rentirali, sigurni smo da nećete imati problema sa ovom nekrentninom. Kuhinja je mirnih boja i sa svim potrebnim novim uredjajima. Jednosoban stan - prodaja stanova podgorica - City Kvart - trpezarija i kuhinja - spavaća sobaOdlazimo do spavaće sobe u kojoj nalazimo ogroman francuski ležaj i veliki ormar. Prostora za prilaz ima dovoljno. Detalji poput male stone lampe crvene boje samo čine kontrast zemljanim tonovima ostalog namještaja.

Uslovi kupovine i naše mišljenje

Sumirajući utiske, zaključujemo da je ovo jedna dobra ponuda, naročito kada uzmemo činjenicu da se prodaje sa namještajem. Svojina je uredna tako da će kupo-prodajni odnos proteći opušteno. Naša agencija će vam svakako olakšati i zaštiti vas u ovom slučaju. Ako želite pogledati ovu nekretninu, možete nas kontaktirati. [maxbutton id=“20″ ]

Slične nekretnine