Jednosoban stan City Kvart – Prodaja Stanova Podgorica
Bulevar knjaza Danila Petrovića, Крушевац, Подгорица, Главни град Подгорица, 81111, Црна Гора
Prodaja 69,000€ - Stanovi
43 1 Soba 1 Kupatilo

Jednosoban stan City Kvart od svega 43m2

Jednosoban stan City KvartLokacija

Stan se nalazi u dijelu grada preko puta Delta City-ja koji predstavlja i dalje veoma traženu lokaciju. Zgrade su nove, dobro izolovane a ulazi se održavaju redovno. Ovaj ulaz je dobio čistu 10-ku. Ova lokacija je dobra i iz razloga što se puno marketa, butika, restorana i ostale ponude nalazi u neposrednoj blizini. Takodje uz ovaj stan ako ste zaintresovani nudimo i dva garažna mjesta, koja možete kupiti.

Unutrašnjost i dizajn interijera

Jednosoban stan City Kvart

Stan je opremljen prosječno, stvari su pristojne i funkcionalne, tako da ako planirate ovu nekretninu za rentu onda je ovo dobra ponuda. Sva orpema i uredjaji se nalaze u stanu, što ujedno ulazi  u cijen stana. Ono što je posebnost je mala kvadratura od svega 43m2 koja je veoma rijetak na ovoj lokaciji. Medjutim i pored toga stan je veoma funkcionalan i lijepo rasporedjen da nećete imati osjećaja da vam fali prostora. Spratnost je takodje dobra, a stan gleda na zapadnu stranu.

Jednosoban stan City KvartUslovi prodaje

Prodaja je zamišljena bez kompezacija za auta i dr. pokretnu imovinu ali dolazi u obzir stan na primorje posebno Tivat. Ako takvu imate, dogovor se može postići, a naša agencija će vam u tome dati punu podršku. Pisco Real Estate je agencija koja se posvećuje svojim klijentima, što možete vidjeti i po detaljnim opisima, vrhunskim fotografijama i videu koji pravimo  za većinu nekretnina. Budite slobodni da nas kontaktirate na obostrano zadovoljstvo.

 

Mapa

Energy Performance

  • Energy Class: A+
  • A+
  • A
  • B
  • C

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović - Pisco Real Estate Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović