Jednosoban Stan Na Prodaju | Rozino Budva
[email protected]
Prodaja 81,000€ - Stanovi
51 1 Soba 1 Kupatilo

Jednosoban Stan Na Prodaju Rozino Budva

Nekretnine Budva - Prodaja Jednosoban StanLokacija

Stan se nalazi na lokaciji naselja Rozino u Budvi, na zaobilaznici. Zgrada je novije gradnje. Ova lokacija ima dosta sadražaja, što se tiče prodavnica, pekara, škola a tu je u blizini i autobuska stanica. Stan ima 51 m2. Zgrada takodje ima i demit fasadu, koja će dobro doći tokom zime ali i toplih ljeta. Udaljenost od mora je nekih 1000m.

Unutrašnjost

Stan je namješten, i kao takav se prodaje. Ima i lijepu terasu koja ne zauzima puno prostora ali vam omogućava boravak na svježem vazduhu. U spavaćoj sobi imaju dva odvojena kreveta, a kuhinja je takodje opremljena. Zgrada ima lift koji se uredno održava a tu je i skupština stanara kao garant za veće kvarove.

Naše mišljenje: Kvadratura odgovara jednom komfornom stanu, sa lijepim rasporedom i funkcionalnošću. Takodje cijena – kvalitet je u skladu sa tržišnim uslovima. 

Nekretnine Budva - Prodaja Jednosoban StanUslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu a budite slobodni ponuditi i kompezacije za nekretninu. Pisco Real Estate agencija će vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopala. Takodje budite slobodni ponuditi svoju nekretninu na oglašavanje jer nudimo dobre provizije i profesionalan pristup. Kontaktirajte našeg agenta.

[wpforms id=“1828″]

Karakteristike

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine