Jednosoban Stan | Naselje Krušavac
Prodaja 61,000€ - Stanovi
52 1 Soba 1 Kupatilo

Prodaje se stan u naselju Kruševac

Prodaje se stan u naselju Kruševac Lokacija

Stan se nalazi u ul. Vukašina Markovića u novoj zgadi. Ulazi se održavaju, ima skupština stanara, lift je nov a u blizini ima sve više sadržaja. Stan je udaljen nekih 400m od tržnog centra Delta. Kvalitet zgrade je na zavidnom nivou a od bitnijih sadržaja je novi „Idea“ market, teretana, frizerski salon, caffe itd . Uglavnom se takodje pješice može doći do dijela grada „Preko Morače“ i to za 5 min.

Unutrašnjost stana

Stan se prodaje namješten, a po našem mišljenju radi se o kvalitetetnom i modernom prostoru.  Prostora ima dosta, minimalistički je namješten, ali zato ormara i prostora za skladištenje ima napretek.

Kupatilo je takodje veliko i funkcionalno, a balkon je prostran sa uradjenim roletnama. Spratnost ove nekretine je takodje dobra, ima i svjetlosti dovoljno jer je okrenut prema jugoistoku.  Interesantno je da stan ima 52m2 a da zaista prostora ima više nego dovoljno. Čista desetka  za racionalizaciju prostora. Smatramo da u ovaj stan ne morate uložiti ni jedna euro.

Prodaje se stan u naselju Kruševac Uslovi prodaje

Prodaje se  za gotovinu, kompezacije ne dolaze u obzir. Naša agencija je pogledala detaljno ovaj stan i biće nam pravo zadovoljstvo da vam ga pokažemo. Pogledajte još jednosobnih stanova OVDJE.

Energy Performance

  • Energy Class: A+
  • A+
  • A
  • B
  • C

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović - Pisco Real Estate Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović