Jednosoban Stan sa Pogledom na Šetalište Gorica
Izdavanje 350€ - Stanovi
55 1 Soba 1 Kupatilo

Izdaje se jednosoban stan pod brdo Gorica

Lokacija

jednosoban stan pod brdo GoricaAko ste od onih koji žele imati stan na povučenom i mirnom mjestu a opet u centru grada nudimo vam ovu nekretninu koja zavredjuje punu pažnju. Sa balkona gledate u zelenilo borove šume i šetališnu stazu poznatog gradskog izletišta. Stan se nalazi u zgradi koja je skoro završena i predstavlja ekskluzivu, kako mjestom na kojem se nalazi tako i kvalitetom gradnje. Zgrada ima široke ulaze i moderan lift. Primjećujemo da je uradjena i dobra i debela demit fasada koja će dodatno dati na komforu u ovoj gradjevini.

Unutrašnjost stana

jednosoban stan pod brdo GoricaRaspored je takav  da je u ovom slučaju data prdnost veličini kuhinje i spavaće sobe a malo na uštrb dnevne sobe ali nemojte da vas to onespokoji zato što u ovom dijelu ima dovoljno mjesta.Kuhinja zaista upada u oči svojom veličinom i oblikom. Za gurmane i one koji vole ekperimentisati sa hranom ovdje će pronaći sebe. U hodniku se nalazi jedan veliki plakar za potrebne sitnici. Iako je stan okrenut na sjevernu stranu svjetlosti ima na pretek zato što ima dovoljno velikih otvora, a ovoj činjenici ćete se naročito radovati tokom sparnih ljetnih mjeseci.

jednosoban stan pod brdo GoricaStan izgleda veoma otmjeno sa svom opremom za duži boravak stoga nemojte oklijevati nego nas [maxbutton id=“8″ ]. Takodje na našim profesionalnim fotografijama ste možda primijetili da je spavaća soba uradjena kao dječja, ali u razgovoru sa vlasnikom smo dobili uvjerenje da će to promijeniti po želji budućih stanara.

Ako i vi želite da vašu nekretninu prezentujemo na sličan način pozovite nas i mi ćemo vam rado izaći u susret.

[mc4wp_form id=“2143″]

Slične nekretnine