Jednosoban  stan pogodan za 2-4 osobe City kvart
Radoja Dakiica, City kvart, Podgorica Montenegro
I Z D A T O 35€ - Stanovi
A-04 45 1 Soba 1 Kupatilo 1 Garaža

Jednosoban stan pogodan za 2-4 osobe City kvart

Stilsko i moderno uredjenje stana na traženoj lokaciji

 

Lokacija stana

Jednosoban stan pogodan za 2-4 osobe City kvartJednosoban stan se nalazi na odličnoj lokaciji koja Vam omogućuje dobru konekciju sa svim važnijim sadržajima u Podgorici. U neposrednoj blizini se nalazi šopingmall “ Delta City “ koji je ujedno i najveći u Crnoj Gori. Tu možete naći mnoštvo inostranih modnih brendova ali i puno toga za domaćinstvo. Supermarket “ Voli“se nalazi na stotinjak metara od stana, kao i preko 80 lokala uslužnog tipa, barova, kafea, restorana lounge barova itd.

Jednosoban stan pogodan za 2-4 osobe City kvart

Šira okolina stana

Glavna magistrala koja vodi prema primorju je na svega 50 metara, kao i dvije benzinske stanice. Ako ste gost ili učesnik seminara, naučnih konferencija ili kongresa, u blizini kvarta se nalazi Univerzitet Crne Gore. Atlas Capital Centar i Hotel “ Verde “ koji su  orjentisani na kongresni turizam, se nalaze na 5 minuta vožnje .Klinički centar Crne Gore se nalazi na 7 minuta hoda od kvarta za one koji žele obaviti pregled ili drugu potrebu ove ustanove.

Jednosoban stan pogodan za 2-4 osobe City kvartStan je opremljen veoma kvalitetnim udobnim namještajem koji je ujedno moderan i funkcionalan. Orjentisan je prema sunčanoj strani glavne ulice. Odlično je zvučno izolovan a prilazi su veoma čisti. Lift je uvijek u finkciji i pod budnim okom predsjednika stanara. Ispred zgrade možete ostaviti auto na parkingu koij je besplatan a ima i dovoljno parking mjesta. Stan je takodje opremljen i sa kompletnom kuhinjom, pa ako želite uštede na hrani možete i sami pripremati. Taxi stanica je na 3 minuta hoda  a cijena taxi prevoza je 0,40 eura po km što je ujedno i najeftinija u Evropi. Domaćin je veoma ljubazan, vrijedan i predusretljiv za pomoć ako je zatrebate. Higijena je takodje imperativ, tako da Vam se ne može desiti da zateknete nesredjen stan.

Naša preporuka

Za one koji žele anonimnost budite uvjereni da ćete dobiti najbolji tretman. Komunikacija oko prijave ili odjave iz stana je veoma jednostavna, a možete koristiti sva raspoloživa besplatna sredstva komunikacije, tip whatsup, viber,facebook, mail i sl . Budite slobodni da se obratite, a za boravak na duži period moguć je i popust. Za one koji žele rent a car ili preporuku gradskog vodiča imamo saradnju sa ozbiljnim profesionalima i to po veoma pristupačnim cijenama. [maxbutton id=“20″ ] 

Karakteristike

Mapa

Slične nekretnine