Jednosobni novi stan 46m2 na mirnoj lokaciji
[email protected]
Prodaja 67,600€ - Stanovi
46 1 Soba 1 Kupatilo 2020 Godina izgradnje

Prodaje se jednosoban novi stan u Budvi sa pogledom na grad

Lokacija

prodaja stanova crna gora budva bečićiStan se nalazi na izuzetnoj lokaciji u blizini glavnih institucija u Budvi.  Oko zgrade je uređen gradski parking plac koji se naplaćuje, međutim, može se pronaći i besplatno parking mjesto u neposrednoj blizini. Udaljenost od mora je nekih 1000m. Zgrada se nalazi na lokaciji koja je dobro povezana sa svim dijelovima grada, u čijoj se neposrednoj blizini nalazi veliki broj maloprodajnih objekata, frizerskih i kozmetičkih salona, teretana, pekara, osnovna i srednja škola, kao i veliki broj kako manjih tako i većih super marketa, piljara i objekata sa brzom hranom.

Unutrašnjost

Stan ima 46m2. Zgrada je urađena od najkvalitetnijih materijala vrhunskog kvaliteta. U pitanju je luksuzan stan po veoma visokim standardima.  U stanu je ugrađena klima. Stan ima spavaću sobu, dnevnu sobu, kuhinju, kupatilo i terasu sa pogledom na grad.  Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu.

Naše mišljenje

prodaja stanova crna gora budva bečićiSvidjelo nam se na koji je način uređen stan, lokacija, kao i dobra cijena stan za prodaju koji možete urediti prema vašim ukusima. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine