Komforan stan na dobroj lokaciji po fer cijeni | Prodaja Stanova Podgorica
Краља Николе, Побрежје, Подгорица, Главни град Подгорица, 81106, Црна Гора
Prodaja 48,000€ 49,000€ - Stanovi
49 1 Soba 1 Kupatilo 2005 Godina izgradnje

Komforan stan na dobroj lokaciji po fer cijeni

Komforan stan na dobroj lokaciji po fer cijeniLokacija

Ova nekretnina se nalazi u novijoj gradnji u ulici Kralja Nikole a koja pripada Pobrežju mjesna zajednica Zabjelo. Zgrada u  kojoj se ova nekretnina nalazi je sagradjena prije 15 godina. Velika prednost ove lokacije je blizina osnovnih škola, domova zdravlja, i nekoliko velikih marketa i tržnih centara. Takodje ono što bi vam olakšalo svakodnevni život je dobra povezanosta sa gradom, a i lak izlazak iz grada prema moru ili planinama. Zgrada ima video nadzor, interfon i obezbijedjen ulaz, koji se uredno održava.

Zgrada ima 5 spratova a ovaj stan se nalazi na zadnjem spratu koji ujedno ima i punu visinu zidova a iznad ovog sprata je krovna konstrukcija pokrivena limom. Stan nikad nije imao problema sa vlagom a sa terase se pruža divan pogled na horizont jer je okrenut prema jugo-istoku. Tu su i dvije terase za odmor dok je jedna i zastakljena, a koje ulaze u kvadraturu stana. Vanjska bravarije je PVC a zgrada ima i demit fasadu.

Komforan stan na dobroj lokaciji po fer cijeniUnutrašnjost

Stan je po rasporedu jednosoban ukupne kvadrature 49m2. Ono što možete odmah primijetiti da je baš funkcionalan a prostor veoma dobro iskorišten. Velika dnevna i spavaća soba a ni kupatilo ne zaostaje. Kuhinja je odvojena od dnevne sobe. Kupatilo nas je takodje iznenadilo jer je baš veliko i porstrano. Kao prednost ovog stana vidimo dobru lokaciju, dobru gradnju, mogućnost kupovine sa namještajem ili bez po dogovoru i mali stepen ulaganja koji je potreban za ulazak novih stanara.

Uslovi kupovine

Stan se prodaje za gotovinu a prodaje se sa stvarima i namještajem. Budite slobodni da nam se obratite rado ćemo vam prezentovati ovu nekretninu.

 

 

Mapa

Energy Performance

  • Energy Class: A
  • A+
  • A
  • B
  • C

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović - Pisco Real Estate Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović