Lijepo uredjena garsonjera u City Kvartu Podgorica
City Kvart, Podgorica
I Z D A T O 250€ - Garsonjera
30

Lijepo uredjena garsonjera u City Kvartu Podgorica 30m2

Lokacija

Stan se nalazi na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu – City Kvartu, u zgradi Zeta gradnje, ulaz pored marketa Idea. Idealna je lokacija za stanovanje, s obzirom na to da se nalazi tačno preko puta kafe pizzerije Sicilija, marketa Idea, Aroma i hypermarketa Voli, a tu su i brojne brze hrane i kafići. Na svega pet minuta hoda su i dva tržna centra – Delta City i City Mall.

Enterijer i Dizajn

Stan je veoma lijepo opremljen i dekorisan, kako bi se stanari osjećali što ljepše i prijatnije. Velika ugaona garnitura je jako udobna i razvlači se. Idealno mjesto za odmor i gledanje omiljenih filmova na plazma TV-u. Tu su i mala trpezarija i kuhinja opremljena svim neophodnim kuhinjskim aparatima uključujući i mašinu za sude. Kupatilo je prilično prostrano, sa tuš kabinom i velikom veš mašinom.

Zgrada ima interfon i lift, redovno se održava a stan posjedu i klima uređaj.

Uslovi izdavanja

Garsonjera se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, obavezno je dati depozit pri rentiranju koji je u visini jedne mesečne kirije. Ukoliko vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Karakteristike

Mapa

Agent Ognjen Avramović – Agent izdavanja

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović - Agent izdavanja Ognjen je preduzimljiv, odgovoran u poslu i odličan u komunikaciji sa klijentima. Od njega ćete dobiti…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Ognjen Avramović - Agent - Izdavanje Podgorica

Ognjen Avramović – Agent izdavanja