Luksuzan Dvosoban Stan | Prodaja | Podgorica
Prodaja 130,000€ - Stanovi
89 2 Soba 1 Kupatilo 1 Garaža

Lokacija

stanStan se nalazi  u ulici Bratstva i Jedinstva, koja se nalazi na potezu od centra grada prema tržnom centru “ Gintaš“. Veoma je urbana zona, sa svim sadržajima. Tu možete naći sve, od moderne zelene pijace, velikih marketa, škola, vrtića pa do autobuske i željezničke stanice. Za one koji žele stici brzo do svih djelova grada ovo je prava pozicija. Saobraćajnice su uredjene i široke, pa je teško zapasti u saobraćajnu gužvu. stanZgrada u kojoj se nalazi ovaj stan je veoma kvalitetno uradjna, po svim standardima. Ova lokacija je takodje ekskluzivna, zato što se u skorije vrijeme neće graditi nova zgrada na ovom području. Stambene jedinice u ovoj zgradi su pravljene da budu komforne i funkcionalne, pa će budućim stanarima omogućiti puno uživanja.

Unutrašnjost stana

Stan je koncipiran kao dvosobna stambena jedinica, sa prostranim hodnicima, i velikom dnevnom sobom. Kuhinja i trpezarija su takodje veoma prostrane i omugućavaju uživanje kod pripreme jela. Napomenućemo da je i uredjenje kuhinje veoma moderno sa svim aparatima i opremom koja je potrebna. stanUvidom u sve prostorije možemo reći da nije potrebno ulaganje niti jednog eura. U prilog tome ide i činjenica da je stan renoviran u martu 2018 godine. Sjajna stvar je što stan posjeduje i garažno mjesto od 13m2, što puno znači sa obzirom da je ovaj dio grada veoma posjećen.

stanKompletno uredjenje stana, osim umjetničkih slika bi ostalo budućim vlasnicima, a sa obzirom da je namještaj visokog kvaliteta, nije zanemarljivo. Stan posjeduje i lijepu terasu koja ima otvoren prostor ispred, tako da sa uživanjem možete popiti jutarnju ili popodnevnu kafu. Procjenom ove nekretnine, dolazimo do zaključka da se, uzimajući u obzir trenutne tržišne prilike nudi po fer cijeni.

Uslovi prodaje

stanOva nekretnina se nudi  za keš. Pisco Real Estate agencija je uvijek sa vama!Kontaktirajte našeg agenta za više informacija.

Slične nekretnine