Luksuzan Penthouse 130m2 – Novogradnja Budva
[email protected]
Prodaja 227,500€ - Stanovi
130 2 Soba 2 Kupatila

Prodaje se luksuzan Penthouse u naselju Rozino u Budvi (dva ista apartmana)

Lokacija

novogradnja penthouse budva luksuzStan se nalazi na lokaciji naselja Rozino u blizini važnih institucija u Budvi. Zgrada se nalazi na lokaciji koja je dobro povezana sa svim dijelovima grada, u čijoj se neposrednoj blizini nalazi veliki broj maloprodajnih objekata, frizerskih i kozmetičkih salona, teretana, pekara, osnovna i srednja škola, kao i veliki broj kako manjih tako i većih super marketa, piljara i objekata sa brzom hranom. Stan ima 130m2. Zgrada posjeduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. Zgrada je useljiva. Preko puta zgrade je uređen gradski parking plac koji je besplatan,  postoji mogućnost kupovine garažnog mjesta, cijena po dogovoru. Udaljenost od mora je nekih 1000m.

Unutrašnjost

novogradnja penthouse budva luksuz

Zgrada je sagrađena od najkvalitetnijih materijala. Hodnici su urađeni od mermera, u sobama su postavljeni hrastovi parketi prve kategorije. Apartmani su komplet opremljeni sa drvenim namještajem kvalitetnog dizajna. Kuhinja je urađena kombinacijom drveta i kože. Sva oprema je stilizovana. Vrata i prozori su urađeni od drveta. U apartmanima su ugrađene klime. Najmještaj je od punog drveta. Na prozorima su zebra zavjese. Pristup apartmanima je putem lifta sa kodiranom karticom koja je personalizovana. Penthouse ima 2 spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, jedno kupatilo + jedan đakuzi, kao i veliku terasu sa prelijepim pogledom na ceo grad.

Naše mišljenje

Svidjela nam se kompletno uređena zgrada sa vrhunski opremljenim i dizajniranim stanovima prema modernism standardima. Fascinirao nas je dobar i funkcionalan raspored prostorija koje su veoma dobro osvetljene, kao i dobra povezanost lokacije sa svim dijelovima grada i važnim ustanovama u Budvi. Stoga, možemo zaključiti da će ova nekretnina zadovoljiti mnoge ukuse u kojoj ćete uživati.

Uslovi prodaje

Prodaje se za gotovinu. Pisco Real Estate agencija će Vam sa zadovoljstvom pokazati ovu nekretninu ili pružiti dodatne informacije ako vam se ista dopada. Kontaktirajte našeg agenta.

Agent Dragan Trifunović | Budva Nekretnine

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan je naš uvaženi saradnik  za tržište Budve.  Njegovo iskustvo, posvećenost i strpljenje vam garantuju uspjeh pri pronalasku prave…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Dragan Trifunović | Nekretnine Budva

Dragan Trifunović | Budva Nekretnine