Prodaja luksuznih apartmana na obali mora
Prodaja 1,200€ - Stanovi
A-01 44 89 1 Soba 2 Kupatila 1 Garaža 2017 Godina izgradnje

 

Nemojte propustiti ovu priliku za kupovinu vrijedne nekretnine kojoj će cijena samo rasti

Egzotika nije nikad  bila bliža – Ponuda luksuznih apartmana na samoj obali Crnogorskog primorja

 

Opis apartmana i oprema

Egzotično mjesto i apartman iz kojeg možete gledati modro more dok zapljuskuje obalu je većini ljudi san.  Danas je to moguće i to na prelijepoj Crnogorskoj obali koja još važi za čistu i nezagadjenu sredinu.  Mjesto za potpuni odmor ali i dobra investicija. Crnogorsko primorje i turizam, posle krize iz 2008 godine ponovo doživljava uspon. Zapravo pravi uspon još uvijek nije ni počeo, stoga trebate razmisliti. Ako ste uspjeli odvojiti nešto uštedjevine evo predloga za investiciju koja će Vam donijeti i dosta užitka.

Pisco Real Estate agencija je partner renomiranom investitoru u sferi gradjevinarsta i turizma i kao neko ko zavredjuje poverenje smo dobili pravo prodaje . Ovog puta Vam nudimo zaista velelepne gradjevine, koje komforom, udobnošću i prestižom zavredjuju potpunu pažnju.  U ponudi su apartmani od 44, 62, 74, ,87, 89m2. Cijene i oprema se razlikuju u zavisnosti od pogleda na more, spratnosti i opreme. Objekat se nalazi na nekih 100m od linije mora, na blagoj kosini koja omogućava fantastičan pogled.

Pri samoj izgradnji objekta je vodjeno računa o materijalima, funkcionalnosti i opremi za buduće stanare. Podovi su uradjeni od kvalitetnog materijala, zidovi perfektno uglačani, a sanitarije veoma kvalitetne renomiranih proizvodjača. Stambene jedinice se nude bez unutrašnjeg interijera, što je povjereno stanarima na volju.

Okolo objekta je parking namijenjen stanarima i ima ga dovoljno za sve , a u ponudi je i zatvorena garaža, iz koje se liftom može doći do stambene jedinice. Garaža se posebno naplaćuje. Sistemi video nadzora, interfona daju dodatnu sigurnost.

Prilaz

Prilaz do objekta je takodje jednostavan i lak, pa tako ne bi trebalo da brinete u periodu sezone oko prolaza do Vašeg stana. Većina apartmana ima toalet  i kupatilo, koji su odvojeni. Na krovu zgrade se nalazi terasa koja je na raspolaganje stanarima kao i otvoreni bazen. Zgrada se nalazi u mjestu zvanom Veliki Pijesak

Važnje napomene:

Za sve zainteresovane, u daljoj komunikaciji možemo pružiti dodatne informacije o kvadraturi, rasporedu prostorija i ostalo.

Kod same kupovine se primenjuju zakonske norme uobičajene kod sklapanja kupo-prodajnih ugovora. Stambenu jedinicu kupujete direktno od investitora, što ima dodatnih pogodnosti. 

Cijene apartmana su od 1200e – 1600e m2.

[wpforms id=“2380″ title=“true“]

Slične nekretnine

Оставите одговор