LUKSUZNO | IZDAJE SE DVOSOBAN STAN NA ZABJELU | 102m2
Izdavanje 900€ - Stanovi
102 2 Soba 1 Kupatilo

IZDAJE SE DVOSOBAN STAN NA ZABJELU 102m2

Lokacija

Stan je smješten u novoj zgradi Dadi gradnje na Zabjelu, u ulici Vojislavljevića. Ovo je jedno od traženijih naselja u Podgorici, a u poslednjih par godina je u velikom razvitku posebno u domenu nekretnina. Sama zgrada posjeduje svoj parking koji je javan ali vrlo lako možete pronaći slobodno mjesto u bilo koje doba dana. U neposrednoj okoli se nalazi i veliki broj marketa, a tu je i TC Delta City.

Enterijer i dizajn

Stan predstavlja dizajnersko remek djelo i sigurni smo da će te se zaljubiti u njega na prvi pogled. Ovaj stan pruža udobnosti življenja i luksuznog stanovanja primjeren evropskim metropolama. Namijenjen je onima koji žele da imaju stanove koji ispunjavaju standarde vrhunskog i jedinstvenog koncepta življenja koji podrazumijeva puno svijetla, čist vazduh, udobnost, prilaznu dostupnost. Pažljivo birana keramika vrhunskog kvaliteta i dizajna, sanitarije, podovi, boje zidnih površina, spoljašnja i unutrašnja bravarija su dio enterijera stana, kao i arhitektonski uređena i stilizovana terasa.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana po zahtjevu vlasnika, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

Agent Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić - Izdavanje Stanova Podgorica Za svoj tim biramo samo najbolje a Lazar to svakako zaslužuje svojom posvećenošću, stripljivim i…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Lazar Stožinić - Agent

Lazar Stožinić – Izdavanje Stanova Podgorica