Lux jednosoban stan za prodaju u Tološima 63m2 | Podgorica
Prodaja 94,500€ - Stanovi
63 2 Soba 2 Kupatila

Prodaje se lux dvosoban stan u Tološima 63m2

Lux dvosoban stan za prodaju u Tološe | PodgoricaLokacija

Zgrada je odlično pozicionirana u Tološima blizu velikog marketa Voli. Što se tiče lokacije relativno sve Vam je na dohvat ruke od marketa, prodavnica, drugih lokacija, banaka, pošti, kopirnica … Takođe veoma dobra stvar kod ove lokacije jeste što se Tološi konstanto izgrađuju tako da ukoliko kupite stan postoji velika verovatnoća da će u budćnosti na tržištu vaša nekretnina vredeti mnogo više.

Dizajn

Zgrada je obložena kombinacijom dve vrste fasada, a to su demit i fundermax tako da će leti kvalitetna izolacija mnogo da Vam znači jer će stan biti prijatan kao i zimi topao. Takođe moramo da napomenemo da je čitava zgrada pod video nadzorom. Što se tiče poda on je opremljen tarketom sa širokom lajsnom i italijanskom keramikom, a bravarija je opremljena poznatom Alu bravarijom ( Alumil, Profine ). Kupatila su zaista fenomalno dizajnirana sa najpoznatijim brendovima kao što je kupatilski invertar ,,Herz“. Što se tiče parking mjesta oko zgrade imate mnoštvo parking mesta ali Vam uz kupovinu stana nudimo i garažna mjesta koja su takođe na prodaju.

Uslovi prodaje

U listu nepokretnosti stan je upisan na 60,96m2, svojina je uredna i bez opterećenja a prodaje se za gotovinu. Naša agencija Vas obaveštava da će rok završetka radova biti ljeta 2022. godine,  a biće nam pravo zadovoljstvo da vam prezentiramo ovu nekretninu. Pisco tim radi za Vas. 

Agent Zoran Avramović

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović - Pisco Real Estate Lakoća komunikacije i puno strpljenja su osobine koje ga karakterišu, a dugogodišnje iskustvo vam garantuje…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Zoran Avramović - Vlasnik

Zoran Avramović