Lux kuća za izdavanje na Gorici C za ambasadu
Izdavanje - Kuće

Lux kuća za izdavanje na Gorici C za ambasadu 333m2

Lokacija

Kuća se nalazi na jednoj od najatraktivnijih i najtraženijih lokacija u Podgorici, Gorica C. Ovo je vrlo miran i povučen dio grada iako je na svega par minuta od centra. U blizini kuće je i park šuma Gorica, kao i supermarketi, kafići i restorani, banke i pošte… Ova lokacija vam pruža izrazito veliki niz pogodnosti i prednosti ako se budete odlučili za ovu nekretninu.

Enterijer i dizajn

Kuća je velika i posjeduje 333m2, kao i plac oko nje koji je veličine 360m2. Ove brojke govore više nego dovoljno o kakvoj nekretnini je riječ i kakvu komfornost će vam ona pružiti. Kuća se sastoji iz 4 nivoa, a to su suteren, prizemlje, I i II sprat. Suteren je napravljen kao veliki trosoban stan veličine 100m2, luxsuzno opremljen sa novim i udobnim stvarima koje su sa stilom uklopljene u enterijer. Sturktura suterena je takva da su dnevna soba, tropezarija i kuhinja odvojene u posebnim prostorijama, a tu su još i tri spavaće sobe u kojima je miran san zagarantovan. Na prizemlju se nalazi velika dnevna soba kao i još dvije sobe predvidjene za eventualne radnike i osoblje. I spart se sastoji od manjeg dnevnog boravka i  balkona koji je tako projektovan da se nalazi u kući, a tu je i soba za vešeraj. II sprat je cijeli luxzuno opremljen. Kuća posjeduje i garažu kao i par parking mjesta u samom dvorištu.

Cijena izdavanje se formira po dogovoru.

Uslovi izdavanja

Kuća se izdaje na minimum godinu dana po zahtevu vlasnika, a obavezno je u samom startu dati depozit (depozit je u visini jedne mesečne kirije) i kiriju. Obavezno je potpisivanje ugovora na minimum godinu dana i ključeve možete odmah preuzeti nakon potpisivanja ugovora. Ukoliko Vam se svidela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija. 

Slične nekretnine

Оставите одговор