NA IZDAVANJE Jednosoban stan u zgradi Central Point-a 40m2
Central point Podgorica
I Z D A T O 350€ - Stanovi
40 1 Soba 1 Garaža

NA IZDAVANJE Jednosoban stan u zgradi Central Point-a 40m2

Lokacija

Stan se nalazi u u prvoj zgradi u novoizgradjenom dijelu Podgorice – Central Point-u, preko puta City Mall. Blizina skoro svih fakulteta Univerziteta Crne Gore, City Kvartu sa mnogobrojnim kaficima, restoranima, biohemijskim laboratorijama, ljekarskim ordinacijama, teretanom,  koji je kao mali grad u gradu; trznih centara – Delta City i City Mall cini ovu lokaciju jednom od najtrazenijih u Podgorici.

Enterijer i dizajn

Ovaj jednosoban stan od 40m2 orijentisan je sjever-istok i gleda na dvorisnu stranu zgrade. Lijepo je uredjen i dekorisan. U dnevnoj sobi se nalazi lezaj, koju moze da se razvuce u veci krevet za spavanje, TV sa kablovskom (nije ukljucena u cijenu, po dogovoru moze da se otkaze). U spavacoj sobi je udoban francuski lezaj sa kasetom i veliki dubok ormar.

Kuhinja je mala ali veoma funkcionalna, sa ugradnim sporetom sa ravnom plocom, i kombinovanim friziderom, dok je trpezarija veselo uredjena, te ce vam obrok u njoj biti sladji i veseliji.
U stanu ima pegla i usisivac, kao i posteljina za francuski lezaj dok zgrada posjeduje lift, interfon i svakog stanara ygrade sleduje jedno parking mjesto.

Uslovi izdavanja

Stan se izdaje na minimum godinu dana, depozit je obavezan i u visini je jedne mjesečne kirije. Ukoliko vam se svidjela ova nekretnina kontaktirajte nas za više informacija.

 

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara