NA PRODAJU Garsonjera pod Ljubovićem 29m2
Pod Ljubovićem
Prodaja 39,000€ - Garsonjera
29 1 Kupatilo

NA PRODAJU Garsonjera pod Ljubovićem 29m2

Lokacija

Garsonjera se nalazi u zgradi Lepont, u podnožju brda Ljubović. Jako mirna lokacija za život a u blizini se nalaze prodavnice, dvije osnovne škole, knjižara, teretana, bolnica Kodra kao i brdo Ljubović sa rekreativnim stazama i terenima.

Enterijer i dizajn

Ova garsonjera od 29m2 ima veliku dnevnu sobu sa dva ležaja koja se raspuštaju kao i komodu sa TV-om. Povezana je sa malom trpezarijom koja ima sto i dvije stolice, kao i kuhinjom koja ima sve neophodne elemente i šporet. Kupatilo je takođe lijepo uređeno, ima veš mašinu i tuš kabinu. U hodniku se nalazi i veliki garderober. Stan izlazi na jednu terasu. 

Naše mišljenje

Vjerujemo da je ovo odlična nekretnina za kupovinu, jer se nalazi u jakom mirnom dijelu grada, gdje je sve na dohvat ruke. Blizina škole kao i brda Ljubović je od velikog značaja za porodične ljude, te je toplo preporučujemo prvenstveno njima!

Uslovi prodaje

U listu nepokretnosti garsonjera je upisan na 29m2, svojina je uredna i bez opterećenja a prodaje se za gotovinu. Naša agencija je dobila ekskluzivno pravo prodaje  a biće nam pravo zadovoljstvo da vam prezentiramo ovu nekretninu. Pisco tim radi za Vas. 

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara