Na prodaju Jednosoban stan na odličnoj lokaciji 45m2
Васа Раичковића, Подгорица, Главни град Подгорица, 81101, Црна Гора
Prodaja 55,000€ 55,999€ - Stanovi
45 1 Soba 1 Kupatilo

Na prodaju Jednosoban stan na odličnoj lokaciji 45m2

Lokacija

Smješten u zgradi starije gradnje, stan se nalazi u ulici Vase Raičkovića. Ovo je ulica puna zelenila, oivičena raskošnim drvoredom, sa mnogo supermarketa, butika, fast food restorana, kafića, apoteka. . Velika prednost je blizina osnovne škole „Maksim Gorki“ i dvije srednje stručne školNa pet minuta je i hram Hristovog Vaskrsenja, kao i trg Vektre, dok su fakulteti na 10 minuta hoda udaljeni.

Enterijer i dizajn

U pitanju je jednosoban stan od 45m2. Skladan hodnik vodi nas do velike dnevne sobe sa udobnim dvosjedom i foteljom, koja je povezana sa trpEzarijom i kuhinjom, koje su jako prozračne jer imaju velike prozore i izlaz na terasu. Mali hodnik razdvaja dnevnu od spavaće sobe, koja je veoma prostrana i ima francuski krevet i još jedan pomoćni ležaj, kao i velike ugradne ormare. Kupatilo je malo ali funkcionalno, ima veš mašinu i kadu. Terasa je jako lijepa, okružena zelenilom i ima pogled na dječije igralište.

Stan je klimatizovan. S obzirom da je u pitanju zgrada od četiri sprata, u zgradi nema lift. Ispred ima dosta parkinga.

Naše mišljenje

Iako je potrebno određeno ulaganje kako bi se stan u potpunosti renovirao i namjestio, vjerujemo da je bi sa ulaganjem od otprilike 10 000eura dobili odlična stan na veoma atraktivnoj lokaciji. Blizina škola, biznis kvarta, fakulteta su definitivno prednosti zbog kojih vrijedi razmisliti o kupovini ovog stana.

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za gotovinu, papiri su u potpunosti uredni. Ukoliko vam se dopala ova nekretnina, budite slobodni da nas kontaktirate. Pisco Team uvijek radi za vas!

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara