NA PRODAJU Jednosoban stan na početku Zagoriča 50m2
Николе Тесле, Подгорица, Главни град Подгорица, 80001, Црна Гора
Prodaja 47,500€ - Stanovi
50 1 Soba 1 Kupatilo

Na prodaju Jednosoban stan na početku Zagoriča 50m2

Lokacija 

Stan se nalazi na početku podgoričkog naselja Zagorič, u zgradi Cijevna Komerca. Ima predivan pogled na rijeku Moraču i veoma je mirna lokacija za život, okružena zelenilom a u blizini je centra grada. Strogi centar je udaljen pet minuta vožnje autom. U blizini su i Pravni Fakultet, Ekonomski Fakultet i Fakultet Političkih nauka. Tu su i supermarketi, pošta, banke.. Odmah ispod zgrade je i šetalište i pješački most.

Enterijer i dizajn

Stan se nalazi u prizemlju zgrade, jednosoban je i ima 50m2. Dnevna soba je veoma prostrana, osunčana. Kuhinja ima sve kuhinjske elemente. Spavaća soba je velika i osunčana. Podovi svake sobe su pokriveni tek urađenim parketom. U kupatilu je postavljena tuš kabina. Stan je klimatizovan i izlazi na terasu.

Naše mišljenje

S obzirom na činjenicu da se nalazi u prizemlju zgrade ispod koje je šetalište, vjerujemo da je ovaj stan idealan kako za život tim bolje kao poslovni prostor, za doktorsku ordinaciju, kancelariju, dječiju školu, frizerski salon itd. Ukratko, za sve namjene. 

Uslovi prodaje

U listu nepokretnosti stan je upisan na 50m2, svojina je uredna i bez opterećenja a prodaje se za gotovinu. Ukoliko vam se dopala ova nekretnina, biće nam pravo zadovoljstvo da vam je pokažemo. Pisco tim radi za vas

 

Mapa

Slične nekretnine

Оставите одговор