Na prodaju komplet renoviran, namješten jednosoban stan kod Zabjelske Vektre 49m2
27. марта, Забјело, Подгорица, Главни град Подгорица, 81106, Црна Гора
Prodaja 51,000€ - Stanovi
49 1 Soba 1 Kupatilo

Na prodaju komplet renoviran, namješten jednosoban stan kod Zabjelske Vektre 49m2

Lokacija

Stan se nalazi u zgradi koja je na odličnoj lokaciji, kod Zabjelske vektre – tu su novo dječije igralište, sportski tereni, dvije osnovne škole, vrtić, apoteka, pošta, supermarketi. U blizini je i brdo LJubović sa dosta rekreativnih staza. Do centra se jako brzo stiže, za 5-6 minuta kao i do dva shopping centra Delta City i City Mall-a.

Enterijer i dizajn

Ovaj jednososoban stan od 49m2 je u potpunosti renoviran prije dvije godine. Postavljene su mermerne pločice, spoljna i unutrašnja bravarija, parketi. Dnevni boravak ima lijepu ugaonu garnituru, kao i komodu sa TV-om. U produžetku je trpezarija, sa stolom i četiri stolice. Ugradna kuhinja ima sve neophodne elemente i uređaje. Spavaća soba ima veliki francuski krevet, kao i duboke plakare. Moramo naglasiti da je i hodnik jako prostran i ima ugradne plakare. Kupatilo ima kadu i veš mašinu. Stan je klimazitovan, izlazi na jednu terasu a i postoje i grejni paneli na zidu u dnevnoj sobi. Orijentisan je južno. Zgrada ima lift, interfon a okolo ima dosta parking mjesta.

Naše mišljenje

Ako tražite jednosoban stan u Podgorici, vjerujemo da je ovo odlična cijena na odličnoj lokaciji. Lokacija, kvadratura, komplet renoviran, namješten i što je najvažnije CIJENA – sve su to karakteristike koje ovaj stan čine primamljivim. 

Uslovi prodaje

Stan se prodaje za gotovinu. Papiri su uredni. Ukoliko vam se dopala ova nekretnina, budite slobodni da nas kontaktirate. Pisco Team uvijek radi za vas!!!

Mapa

Agent Tatjana Cupara

Tatjana Cupara - agent

Tatjana je odgovorna i vesela osoba, uvijek spremna da pronađe nekretninu po vašoj volji i potrebama. Zajedno sa vama analiziraće…
Know More

Contact

WhatsApp Call Now Loading...

Slične nekretnine

Оставите одговор

Tatjana Cupara - agent

Tatjana Cupara